Ke hoʻohana nei ʻoe i nā ʻano kuʻuna o ka mālama ʻana i ka meaʻai?

Ke hoʻohana nei ʻoe i nā ʻano kuʻuna o ka mālama ʻana i ka meaʻai?

Pehea ʻoe e ulu ai i nā huaʻai a me nā mea kanu i loko o kāu kīhāpai a hauʻoli i ka manawa ʻohi, akā hopohopo no ka ʻōpala inā ʻaʻole hiki iā ʻoe ke hoʻopau iā lākou i ka manawa?

Makemake ʻoe e kūʻai i nā mea kūʻai ma ka nui akā ʻaʻole lākou i wahī pākahi ʻia a ʻo ka mālama kuʻuna ke kumu i ke ahi o ka pahu hau?封口机素材图片3

'akomi pihamea hoʻopaʻa haʻahaʻahoʻopā hoʻokahi e laka i ka hou.

Keep meaʻai hou a hauʻoli i ke ola olakino!

https://www.mak-homelife.com/wholesale-mini-compact-design-dry-food-sealer-machine-automatic-vacuum-sealing-system-food-preservation-sealer-machine-product/

E mālama i ka meaʻai no ka lōʻihi

ʻO ka mīkini hoʻomaʻemaʻe vacuum kāu koho maikaʻi!E puunaue ia lakou i mau apana liilii, e sila i ka momi a hookui ia lakou, e pale i ke ahi o ka pahu hau, a e malama i ka hou 7x ka loihi.

E hoʻohana i ka mīkini hoʻopaʻa haʻahaʻa haʻahaʻa e mālama i nā huaʻai a me nā huaʻai no nā salakeke, nā sopa, nā ʻuala a me nā mea hou aʻe.

封口机EN_07封口机素材图片

E mālama i kahi, manawa a me ke kālā

Hoʻokumu ka pūʻolo i hoʻopaʻa ʻia i kahi hakahaka i loko o kāu pahu hau.I kēia manawa hiki iā ʻoe ke pale i kāu meaʻai mai ka palaha a kūʻai i ka meaʻai i ka nui, hoʻomākaukau i nā meaʻai ma mua, e ʻoki ʻia i nā huakaʻi i ka hale kūʻai i kēia wā maʻi maʻi.

封口机图片素材2


Ka manawa hoʻouna: Dec-01-2021